'Rangers FC wil oud-Ajacied Doekhi overnemen van Vitesse'

door Bart Veenstra 4

Bron De Telegraaf

'Rangers FC wil oud-Ajacied Doekhi overnemen van Vitesse'

door Bart Veenstra 4

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Danilho Doekhi vervolgt zijn carrière mogelijk in de Schotse competitie. De Telegraaf schrijft dinsdagochtend dat Rangers FC, de club van trainers Giovanni van Bronckhorst en Dave Vos, interesse heeft in de aanvoerder van Vitesse.

De 23-jarige Doekhi, die tussen 2016 en 2018 voor Jong Ajax uitkwam, zou deze wintertransferperiode al de oversteek naar Schotland moeten maken. Als het deze maand nog niet tot een transfer komt, hoopt Rangers FC Doekhi in de zomer over te nemen. In dat geval is hij transfervrij.

Danilo Pereira

Vitesse liet huurling Julian von Moos terugkeren naar FC Basel, terwijl Oussama Darfalou werd verhuurd aan PEC Zwolle. De Arnhemmers willen hun selectie dan ook verder intact houden. Bovendien wil Vitesse er graag een spits bij. Daarvoor zou onder meer Danilo Pereira van Ajax in beeld zijn.

Volgens De Gelderlander zou Vitesse-trainer Thomas Letsch Danilo zien als een 'zeer interessante' speler. Bij Ajax komt Danilo nauwelijks aan spelen toe. De Braziliaan weet bovendien dat zijn kansen met de komst van huurling Brian Brobbey niet zullen toenemen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties