Promes scoort eerste goal voor Spartak Moskou sinds terugkeer

door NielsOpdam 5

Oud-Ajacied Quincy Promes heeft zondag zijn eerste doelpunt gemaakt sinds zijn terugkeer bij Spartak Moskou. De Nederlandse aanvaller scoorde de 2-0 tijdens het thuisduel met Krasnodar. Het competitieduel begon om 17.00 uur.

Promes begon zondagmiddag als linksbuiten aan het duel met Krasnodar. De oud-Ajacied zag zijn teamgenoot Aleksandr Sobolev de score na twee minuten openen. In de achtste minuut was het Promes die het tweede doelpunt maakte namens de ploeg uit de Russische hoofdstad.

Tijdens de eerste wedstrijd sinds zijn terugkeer in Moskou verloor Spartak met 0-2 van Roebin Kazan. Promes deed toen negentig minuten mee. Momenteel staat Spartak Moskou derde in Rusland. Als er gewonnen wordt van Krasnodar is het gat met nummer één Zenit vier punten, maar de koploper heeft nog een wedstrijd tegoed.