'Osimhen kampt met hamstringblessure en lijkt vraagteken voor ontmoetingen met Ajax'

door Jesse ter Haar 83

Bron Napoli

'Osimhen kampt met hamstringblessure en lijkt vraagteken voor ontmoetingen met Ajax'

door Jesse ter Haar 83

Bron Napoli

Laatst geüpdatet

Napoli moet het de komende tijd zonder Victor Osimhen stellen, zo brengt de club naar buiten via de eigen website. De spits raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Liverpool en blijkt er problemen met zijn hamstring aan over te hebben gehouden.

Op vrijdag onderging de Nigeriaan de nodige tests om de ernst van zijn blessure vast te stellen. Er wordt gesproken over een 'tweedegraads' blessure aan zijn rechterhamstring. De behandeling van de kwetsuur begon op donderdag al, zo schrijft de club.

De wedstrijd tegen Ajax zou voor Osimhen weleens een race tegen de klok kunnen worden. Op 4 oktober ontmoeten beide clubs elkaar in de Johan Cruijff ArenA. Een week later heeft de return in Napels plaats. Zodoende heeft de talentvolle aanvaller nog een kleine maand om fit te geraken voor de eerste ontmoeting met de Amsterdammers.

Zowel Ajax als Napoli begon deze week voortvarend aan de Champions League-campagne. De ploeg van Alfred Schreuder won met 4-0 van Rangers, terwijl Napoli met 4-1 te sterk was voor Liverpool. Voordat beide winnende ploegen elkaar treffen, nemen zij het nog op tegen Liverpool en Rangers. Ajax speelt komende dinsdag een uitwedstrijd tegen de Engelse club.

Verwacht jij dat Brian Brobbey zaterdag het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt? Zet in en ontvang 3,75 keer je inzet!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties