'NEC werkt aan terugkeer van Schöne'

door MelleGoekoop 19

Bron De Gelderlander

'NEC werkt aan terugkeer van Schöne'

door MelleGoekoop 19

Bron De Gelderlander

Laatst geüpdatet

NEC is in gesprek met Lasse Schöne over een terugkeer naar de club. De oud-Ajacied speelde negen jaar geleden al in het Goffertstadion voordat hij transfervrij de overstap maakte naar Amsterdam. Op dit moment is de Deen transfervrij nadat hij bij SC Heerenveen uit zijn contract liep.

Van zijn transfervrije status wil NEC gebruik maken, meldt De Gelderlander. Sc Heerenveen wil echter ook doorgaan met de Deen en er zijn meerdere clubs geïnteresseerd in zijn diensten. De zaakwaarnemer van Schöne, Revien Kanhai van Forza Sports Group, en NEC-technisch directeur Ted van Leeuwen willen niet verder ingaan op de gesprekken die zijn geweest.

Schöne was eerder al in beeld bij NEC, toen zijn contract bij Genoa CFC was ontbonden. Op dat moment koos hij voor een overstap naar SC Heerenveen, omdat NEC op dat moment nog uitkwam op het tweede niveau en daardoor niet in zijn loopbaanplan paste.

Mocht Schöne tekenen bij NEC, zal het zijn tweede periode bij de Nijmegenaren worden. In 2008 maakte hij de overstap en speelde hij vier jaar lang voor de club. Daarna kende hij een erg succesvolle periode bij Ajax, waar hij de buitenlandse speler met de meeste wedstrijden achter zijn naam werd.

Verwacht jij dat het Nederlands elftal met 3-0 wint van Georgië? Zet in en krijg 5,90 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties