Naar verluidt: 'Juventus en Newcastle United willen Van de Beek'

door Thijs Zwagerman 40

Bron AS

Naar verluidt: 'Juventus en Newcastle United willen Van de Beek'

door Thijs Zwagerman 40

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent voormalig Ajax-spelers stoppen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 10 oktober

'Juventus en Newcastle United willen Van de Beek'

Volgens de Italiaanse journalist Nicolò Schira is de kans aanwezig dat Donny van de Beek Manchester United komende transferperiode verlaat. De voormalig Ajax-middenvelder komt weinig in actie bij de Engelse topclub en zijn situatie wordt door een aantal andere clubs nauwlettend in de gaten gehouden. Naar verluidt heeft Federico Cherubini, de technisch directeur van Juventus, recentelijk contact gehad met Guido Albers, de zaakwaarnemer van Van de Beek. Juventus zou de middenvelder willen huren met een optie tot koop. Ook het sinds kort overgenomen Newcastle United heeft interesse in Van de Beek.

Vrijdag 8 oktober

'Van de Beek op lijstje met vier kandidaten voor FC Barcelona'

Donny van de Beek kan volgens het doorgaans goed geïnformeerde Sport de overstap maken naar FC Barcelona. De middenvelder van Manchester United zou op een verlanglijstje staan van trainer Ronald Koeman. De Nederlandse oefenmeester zou een meer fysieke middenvelder willen toevoegen aan zijn team. Op dat lijstje zouden ook Tanguy Ndombele (Tottenham Hotspur), Marcelo Brozovic (Internazionale) en Franck Kessié (AC Milan) staan.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties