Naar verluidt: 'Milik stemt in met overgang naar Marseille' | Ajax Showtime

Naar verluidt: 'Milik stemt in met overgang naar Marseille'

door Jesse ter Haar 16

Naar verluidt: 'Milik stemt in met overgang naar Marseille'

door Jesse ter Haar 16

Laatst geüpdatet

De vaste bezoeker van Ajax Showtime kent de welbekende 'Geruchtenmolen' al. Vanaf heden is er ook een geruchtenmolen omtrent oud-spelers van Ajax. Deze rubriek draagt de naam 'Naar verluidt'. Op deze pagina kunnen jullie de laatste geruchten vinden omtrent oud-spelers van Ajax. Volg het hier en praat mee!

Vrijdag 15 januari

'Milik stemt in met overgang naar Marseille'

Arek Milik is klaar om de overstap naar Olympique Marseille te maken, zo beweert het Franse RMC Sport. De Pool zou een overeenkomst bereikt hebben met de club, maar zijn huidige werkgever Napoli moet nog meewerken. De clubs bereikten immers nog geen akkoord met elkaar en dus moet Milik geduld betrachten.

Woensdag 13 januari

'Schöne kan naar België'

Oud-Ajacied Lasse Schöne kan zijn carrière volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio gaan vervolgen in België. De transfervrije Schöne heeft volgens Di Marzio een aanbieding gehad uit Brugge. Of het hierbij gaat om Club Brugge - waar onder meer oud-Ajacieden Noa Lang en Stefano Denswil actief zijn - of Cercle Brugge - dat tegen degradatie vecht - laat Di Marzio in het midden. Volgens Tuttosport keert Schöne het liefst terug bij Ajax, maar de Amsterdammers lijken momenteel geen interesse in de 34-jarige middenvelder te hebben. Schöne is transfervrij nadat zijn doorlopende contract bij Genoa werd ontbonden.

Maandag 11 januari

'Fosu-Mensah op weg naar Bayer Leverkusen'

Voormalig Ajacied Timothy Fosu-Mensah is op weg naar Bayer Leverkusen. Dat meldt The Manchester Evening News. Naar verluidt kan de Duitse topclub de rechtsback van Manchester United voor zo'n anderhalf miljoen euro overnemen. Bij Manchester United heeft Fosu-Mensah een aflopend contract en bovendien komt hij amper aan spelen toe. Jayden Braaf, een andere oud-Ajacied, wordt eveneens in verband gebracht met Bayer Leverkusen. Kicker meldt dat de speler van Manchester City op de nominatie staat om de aanval van het elftal van trainer Peter Bosz te versterken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties