Naar verluidt: 'Engelse interesse in Eriksen'

door Finn Dekker 31

Naar verluidt: 'Engelse interesse in Eriksen'

door Finn Dekker 31

Laatst geüpdatet

De vaste bezoeker van Ajax Showtime kent de welbekende 'Geruchtenmolen' al. Vanaf heden is er ook een geruchtenmolen omtrent oud-spelers van Ajax. Deze rubriek draagt de naam 'Naar verluidt'. Op deze pagina kunnen jullie de laatste geruchten vinden omtrent oud-spelers van Ajax. Volg het hier en praat mee!

Donderdag 21 januari

'Engelse interesse in Eriksen'

Naast de optie om terug te keren bij Tottenham Hotspur, geniet Christian Eriksen ook interesse van Leicester City. Dat meldt The Telegraph althans. De Deen, die nog een contract heeft tot medio 2024, wordt al langer gelinkt aan een vertrek bij Internazionale. In Milaan kwam de routinier nooit tot wasdom. De Italiaanse grootmacht zou daarom niet onwelwillend tegenover een transfer staan. Zowel een verhuur als een definitief vertrek behoren tot de opties.

'Adekanye op weg naar FC Emmen'

Bobby Adekanye is op weg naar FC Emmen, zo meldt Diario de Cádiz. De voormalig jeugdspeler van Ajax wordt dit seizoen door SS Lazio uitgeleend aan Cádiz CF, maar verder dan 33 minuten in drie duels kwam de 21-jarige aanvaller tot op heden niet. Volgens Diario de Cádiz willen beide clubs de huurdeal beëindigen en lijkt FC Emmen de volgende bestemming van Adekanye te worden.

Woensdag 20 januari

'Schöne aangeboden bij Fiorentina'

Volgens het Italiaanse La Nazione is Lasse Schöne aangeboden bij Fiorentina. De Serie A-club hoopt haar middenveld te versterken met Lucas Torreira, die momenteel door Arsenal wordt verhuurd aan Atlético Madrid, maar in Spanje nauwelijks aan spelen toekomt en daardoor wellicht beschikbaar komt. Als Torreira echter onhaalbaar blijkt, zou Schöne volgens La Nazione in beeld kunnen komen. Momenteel traint de Deense middenvelder mee bij Ajax, maar dat is vooralsnog alleen om zijn conditie op peil te houden.

'Dolberg genoemd bij RB Leipzig'

Kasper Dolberg wordt in de Duitse media gekoppeld aan een mogelijke transfer naar RB Leipzig. De Duitse club wil deze winter een trefzekere spits huren. Op dit moment kan Alexander Sørloth de verwachtingen niet waarmaken - hij scoorde pas twee keer - en dus zoekt de Duitse topclub naar een nieuwe spits. Sport Bild noemt naast Dolberg ook Divock Origi (Liverpool) en Kelechi Iheanacho (Leicester City).

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties