Naar verluidt: 'Chelsea staat open voor verkoop van Ziyech'

door NielsOpdam

De transfermarkt is voorlopig nog gesloten, maar de geruchtenmolen maakt weer overuren. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 6 juni

'Chelsea staat open voor verkoop van Ziyech'

Volgens het Engelse Daily Mail staat Chelsea open voor de verkoop van Hakim Ziyech. 'Hakim Ziyech zou Chelsea na slechts één seizoen sinds zijn komst van Ajax kunnen verlaten', begint het medium. Volgens de Daily Mail is de verwachting dat de Champions League-winnaar de aanvalslinie deze zomerperiode gaat herzien. Ziyech zou dan verkocht mogen worden en de Engelse krant schrijft op basis van de berichten van zaterdag (lees hieronder) over Napoli en AC Milan.

Zaterdag 5 juni

'Ziyech hoog op lijstje Napoli, ook AC Milan geïnteresseerd'

Hakim Ziyech staat bij SSC Napoli bovenaan het lijstje van potentiële versterkingen voor het nieuwe seizoen, zo meldt Calciomercato op zijn website. Indien Hirving Lozano of Lorenzo Insigne in de komende transferperiode vertrekt, wil de Italiaanse club de Marokkaanse aanvaller overnemen van Chelsea. Luciano Spalletti - de huidige coach van Napoli - is erg gecharmeerd van de kwaliteiten van Ziyech. Naast de club uit Napels is ook AC Milan in de 28-jarige balvirtuoos geïnteresseerd.

Verwacht jij dat het Nederlands elftal met 3-0 wint van Georgië? Zet in en krijg 5,90 keer je inzet terug!

Net binnen

Bekijk meer artikelen