'Lang ziet interesse van buitenlandse topclubs toenemen'

door Bart Veenstra 94

Bron Fabrizio Romano

'Lang ziet interesse van buitenlandse topclubs toenemen'

door Bart Veenstra 94

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Noa Lang heeft nog altijd een goede kans om deze zomer een toptransfer te maken. Dat meldt de Italiaanse transferjournalist Fabrizio Romano. Lang staat nog altijd onder contract bij Club Brugge, maar het is geen geheim dat de creatieveling graag een transfer wil maken.

Na afloop van het vorige seizoen nam Lang al min of meer afscheid van Club Brugge en het Belgische voetbal. Tegenover Het Laatste Nieuws gaf hij een 'afscheidsinterview' en zei hij: 'Geloof mij nou maar: België gaat me missen als ik weg ben. Volgend seizoen gaan jullie bidden dat er een Noa Lang rondloopt in België, die dan ook nog eens zo goed kan voetballen.'

Voorlopig loopt Lang nog altijd rond op de Belgische velden. Zo kwam hij afgelopen zondag namens Club Brugge nog in actie in de competitiewedstrijd tegen KRC Genk (3-2 zege). Romano schrijft nu dat meerdere clubs uit de topcompetities hun interesse gaan concretiseren. Aan Lang hangt een prijskaartje van 20 tot 25 miljoen euro.

Welke clubs hebben interesse in Lang?

Welke clubs concreet zijn of zullen zijn voor Lang is nog niet bekend. Eerder werd de oud-speler van Ajax gelinkt aan AC Milan en Arsenal. De Milanese topclub zou al eens een bod hebben gedaan, maar dat zou toen niet zijn geaccepteerd. Lang zelf ging eerder op de Milan-geruchten: 'Ik kan niet ontkennen dat Milan zeker interesse heeft, maar het is niet zo dat ik een persoonlijk akkoord of zo met ze heb.'

Arsenal wilde Lang in de winterse transferperiode ook halen op het moment dat Pierre-Emerick Aubameyang vertrok, maar een vertrek bij Club Brugge aan het einde van de transfermarkt was geen optie. Ook Leeds United en Borussia Dortmund zijn recentelijk aan Lang gelinkt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties