Klopp waarschuwt: 'Iedere ploeg heeft het lastig tegen Midtjylland' | Ajax Showtime

Klopp waarschuwt: 'Iedere ploeg heeft het lastig tegen Midtjylland'

door NickOoms 10

Klopp waarschuwt: 'Iedere ploeg heeft het lastig tegen Midtjylland'

door NickOoms 10

Laatst geüpdatet

Jürgen Klopp is vol lof over het spel van FC Midtjylland na de gewonnen wedstrijd met Liverpool (2-0), zo vertelt de coach van de Engelse ploeg tegen het Deense TV3. De Duitse trainer geeft hiermee een signaal af aan Ajax, dat volgende week op bezoek gaat bij de huidige kampioen van Denemarken.

Liverpool wist via Diogo Jota pas in minuut 55 voor het eerst toe te slaan tegen de Deense club. In de slotseconden schoot Mohamed Salah via een penalty de 2-0 binnen. 'Ik heb heel veel respect voor ze. Iedere ploeg die tegen Midtjylland speelt zal het lastig krijgen, want het is een goed georganiseerd elftal, dat met veel moed speelt. Een écht voetbalteam, dat het verdient om in de Champions League te spelen', aldus Klopp.

Ook andere Deense media zijn lovend over het spel van de Deense kampioen. 'Ja, Liverpool kreeg de verwachte overwinning, maar Midtjylland nam iets mee naar huis wat minstens zo belangrijk is: het respect van de buitenwereld en het terugwinnen van het zelfrespect', aldus het Deense EkstraBladet.

FC Midtjylland is na twee nederlagen in twee wedstrijden en een negatief doelsaldo van zes doelpunten terug te vinden op de laatste plaats in Groep D. Volgende week dinsdag ontvangt de Deense club nummer drie Ajax. De aftrap is om 21.00 uur.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties