Karsdorp vastberaden: 'We moeten de volgende ronde halen' | Ajax Showtime

Karsdorp vastberaden: 'We moeten de volgende ronde halen'

door Thijs Zwagerman 15

Bron Persconferentie

Karsdorp vastberaden: 'We moeten de volgende ronde halen'

door Thijs Zwagerman 15

Bron Persconferentie

Laatst geüpdatet

Rick Karsdorp verheugt zich op het treffen met Ajax. Donderdagavond treft de rechtsback van AS Roma de huidige koploper uit de Eredivisie en zal Karsdorp er met zijn ploeg alles aan doen om de halve finale van de Europa League te bereiken.

De wingback, die in het heenduel vanwege een schorsing ontbrak, zegt geen andere gevoelens te hebben bij tegenstander Ajax doordat hij in het verleden lange tijd voor aartsrivaal Feyenoord actief was. ‘Uiteraard heb ik voor Feyenoord gespeeld. Feyenoord - Ajax is een derby, net zoals AS Roma - Lazio. Nu ben ik echter een speler van AS Roma, dus mijn Feyenoord-verleden doet tegen Ajax niet ter zake. Het is niet Rick tegen Ajax, het is AS Roma tegen Ajax.’

Karsdorp zegt op de vooruitblikkende persconferentie vervolgens uit te kijken naar het treffen met Ajax. De rechtspoot en zijn ploeggenoten zijn vastberaden. ‘Ik verwacht een mooie wedstrijd, zoals het dat ook was in Amsterdam. Wij moeten de volgende ronde halen en dat zullen we morgen (donderdag, red.) laten zien.

Denk jij dat Ajax na 10 minuten op voorsprong staat tegen AS Roma? Zet in en krijg 6,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties