Kamp-Young Boys reageert: 'Ten Hag een sterk ontwikkelde trainer' | Ajax Showtime

Kamp-Young Boys reageert: 'Ten Hag een sterk ontwikkelde trainer'

door Jesse ter Haar 14

Kamp-Young Boys reageert: 'Ten Hag een sterk ontwikkelde trainer'

door Jesse ter Haar 14

Laatst geüpdatet

Christoph Spycher en Gerardo Seoane, technisch directeur en hoofdtrainer van BSC Young Boys, zien een grote uitdaging in de loting tegen Ajax. Beide ploegen nemen het tegen elkaar op in de achtste finales van de Europa League en daarbij is Ajax de te kloppen ploeg.

'Ajax is natuurlijk weer een grote naam voor ons', zo vertelt Seoane dan ook, geciteerd door Voetbal International. 'Ik weet dat ze met hun trainer voor zeer aanvallend voetbal staan. Erik ten Hag is een sterk ontwikkelde trainer. En Ajax heeft de laatste tijd weer grote spelers voortgebracht.'

Ook de technisch directeur, verantwoordelijk voor het op de been brengen van de selectie van de Zwitsers, zag vrijdag toe hoe zijn ploeg en Ajax aan elkaar gekoppeld werden. 'Deze loting is een grote uitdaging. Weer zijn we de outsider, weer is het een team dat bekend staat om het verfijnde voetbal', luidt zijn reactie.

Donderdag maakte Young Boys indruk door Bayer Leverkusen uit te schakelen en dat blijkt het gevolg van hard werken. 'We hebben veel geïnvesteerd in de laatste maanden en op momenten zoals donderdagavond hebben we de vruchten daarvan kunnen plukken. Als staf hebben we glaasje rode wijn genomen, ook een paar spelers hebben zich een biertje laten welgevallen', aldus de directeur.

Bron Voetbal International

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties