Feyenoord beschikt voor Klassieker weer over drietal spelers en Slot

door Terrence Riepma 34

Bron Persconferentie

Feyenoord beschikt voor Klassieker weer over drietal spelers en Slot

door Terrence Riepma 34

Bron Persconferentie

Laatst geüpdatet

Feyenoord kan tijdens De Klassieker weer beschikken over Gernot Trauner, Marcus Pedersen en Tyrell Malacia. Ook trainer Arne Slot zal weer van de partij zijn tijdens de Eredivisie-wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA.

Het drietal spelers moest het Conference League-duel tussen Feyenoord en Partizan Belgrado afgelopen week nog missen wegens positieve coronatestuitslagen. Dat gold ook voor Slot, die vervangen werd door assistent John de Wolf.

Trauner, Pedersen, Malacia én Slot zijn inmiddels allemaal negatief getest, zo laat de oefenmeester zelf weten tijdens een persconferentie voorafgaand aan De Klassieker. Feyenoord zal het wel moeten doen zonder Orkun Kokcü en Justin Bijlow wegens respectievelijk een schorsing en blessure.

Ajax met grotendeels fitte selectie in Klassieker

Ajax zal met een grotendeels fitte selectie aantreden tijdens De Klassieker van aanstaande zondag. Remko Pasveer en Jay Gorter zullen alleen nog niet van de partij zijn, terwijl Maarten Stekelenburg en Sean Klaiber door hun langdurige blessures sowieso niet in aanmerking kwamen voor de wedstrijdselectie.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties