'FC Twente spreekt met management Huntelaar' | Ajax Showtime

'FC Twente spreekt met management Huntelaar'

door Thijs Zwagerman 8

Bron RTV Oost

'FC Twente spreekt met management Huntelaar'

door Thijs Zwagerman 8

Bron RTV Oost

Laatst geüpdatet

FC Twente is geïnteresseerd in oud-Ajacied Klaas-Jan Huntelaar. Het contract van de 37-jarige spits wordt door Schalke 04 niet verlengd en daar hoopt FC Twente nu van te profiteren.

Volgens RTV Oost staat Huntelaar ‘op de radar’ van FC Twente. De Tukkers spraken naar verluidt al met het management van Huntelaar, maar over de toekomst van de spits is nog altijd veel onduidelijkheid. Ook sc Heerenveen en De Graafschap zouden Huntelaar graag contracteren, maar de kans is ook aanwezig dat de geroutineerde aanvaller een punt achter zijn loopbaan zet.

Huntelaar verruilde Ajax afgelopen winter voor Schalke 04 om de Duitse club te gaan helpen in de strijd tegen degradatie. Door een slepende kuitblessure speelde Huntelaar minder dan gehoopt en hij en zijn teamgenoten wisten degradatie naar de tweede Bundesliga daarnaast niet af te wenden. Desondanks hoopte Schalke 04 op een langer verblijf van de ervaren doelpuntenmachine, maar Huntelaar en de Duitse club zijn het niet eens geworden over een nieuw contract. Daarom is de spits momenteel transfervrij.

Verwacht jij dat het Nederlands elftal met 2-0 wint van Oekraïne? Zet in en krijg 7,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties