FC Den Bosch-aanvoerder Van der Steen krijgt 'bijna hoofdpijn' van spelen tegen Jong Ajax

door Bart Veenstra 11

Bron ESPN

FC Den Bosch-aanvoerder Van der Steen krijgt 'bijna hoofdpijn' van spelen tegen Jong Ajax

door Bart Veenstra 11

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

FC Den Bosch-aanvoerder Wouter van der Steen zou wedstrijden tegen Jong Ajax eigenlijk liever overslaan. De 31-jarige keeper geeft aan 'bijna hoofdpijn' te krijgen van het spelen van wedstrijden tegen de Amsterdamse belofteploeg.

Jong Ajax won maandagavond met 2-1 van FC Den Bosch, al had de score een stuk hoger kunnen uitvallen. 'We hadden volgens mij wel meer goals tegen kunnen krijgen. Jong Ajax heeft genoeg kansen gehad, dat is een kwaliteit van die jongens', geeft Van der Steen toe tegenover ESPN.

'Jaarlijkse wedstrijd bij Ajax is gewoon heel vervelend'

'Die jaarlijkse wedstrijd bij Ajax is gewoon heel vervelend. Als die jongens gaan combineren, dan krijg je bijna hoofdpijn', vervolgt de doelman zijn verhaal. 'Ik denk wel dat we hard bleven werken en lang in de wedstrijd zaten. Dan is het heel jammer dat je het nog weggeeft.'

Jong Ajax klom dankzij de 2-1 zege op FC Den Bosch naar de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Aankomende zondag speelt het elftal van trainer John Heitinga een uitwedstrijd bij Telstar.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.