Eriksen: 'Ik voel me nu beter, maar ik wil begrijpen wat er is gebeurd'

door MelleGoekoop 4

Bron La Gazzetta dello Sport

Eriksen: 'Ik voel me nu beter, maar ik wil begrijpen wat er is gebeurd'

door MelleGoekoop 4

Bron La Gazzetta dello Sport

Laatst geüpdatet

Christian Eriksen heeft via zijn zaakwaarnemer, Martin Schoots, voor het eerst van zich laten horen nadat hij zaterdagavond in elkaar zakte tijdens de EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland. In de Italiaanse sportkrant, La Gazetta dello Sport, laat hij weten dat het inmiddels beter met hem gaat.

'Dank je wel, ik zal niet opgeven. Ik voel me nu beter, maar ik wil begrijpen wat er is gebeurd. Ik wil iedereen bedanken voor wat ze voor mij gedaan hebben', vertelt de middenvelder in de roze sportkrant.

Schoots spreekt zelf ook in de krant. 'We spraken zondagochtend. Hij maakte grapjes en was in een goed humeur, naar mijn idee ging het goed met hem. We willen allemaal begrijpen wat er met hem is gebeurd, dat geldt ook voor hem. De doktoren voeren onderzoeken uit, dat zal tijd kosten. Hij was heel blij met de liefde om hem heen. Er komen berichten binnen van over de hele wereld.'

'De halve wereld heeft contact opgenomen', gaat Eriksens zaakwaarnemer verder. 'Iedereen is bezorgd. Nu moet hij rusten, zijn vrouw en zijn ouders zijn bij hem. Hij blijft ter observatie in het ziekenhuis tot maandag, misschien dinsdag. Hij wil in ieder geval zijn teamgenoten aanmoedigen tegen België.' Donderavond speelt Denemarken zijn eerstvolgende wedstrijd tegen België.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties