Engelse media lyrisch: 'Beste optreden Van de Beek in lange tijd'

door NickOoms 21

Engelse media lyrisch: 'Beste optreden Van de Beek in lange tijd'

door NickOoms 21

Laatst geüpdatet

De Engelse media zijn daags na de 1-2 overwinning van Manchester United op Wolverhampton Wanderers lyrisch over het optreden van Donny van de Beek. De voormalig Ajacied speelde de gehele wedstrijd mee bij The Red Devils.

The Manchester Evening News geeft Van de Beek een 8 voor zijn prestaties in het gewonnen duel met Wolverhampton Wanderers. De middenvelder speelde een cruciale rol bij de 1-2 van Manchester United door een strafschop te versieren. 'Zijn beste optreden in een lange tijd en een bewijs van wat hij kan als hij speelt in een diepere rol op het middenveld. Van de Beek was goed in balbezit, sprintte de diepte in wanneer de kans zich voordeed en toonde zich defensief betrouwbaar.'

'Van de Beek en de VAR hebben het afscheidsfeestje van Wolves-manager Nuno verpest', zo luidt de titel bij The Daily Mirror. De Engelse tabloid constateert dat het optreden van de voormalig Ajacied hem wellicht een boost kan geven in het verdere verloop van zijn carrière.

Ajax Showtime heeft een BETA-versie van een Forum online. Wil je hem helpen testen? Bezoek dan hier het Forum en reageer.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties