[Update] 'El Ghazi ondergaat medische keuring bij Everton'

door Thijs Zwagerman 36

Bron Fabrizio Romano

[Update] 'El Ghazi ondergaat medische keuring bij Everton'

door Thijs Zwagerman 36

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Anwar El Ghazi is bijna speler van Everton. Dat laat de doorgaans goed ingevoerde journalist Fabrizio Romano weten via Twitter. El Ghazi komt over van competitiegenoot Aston Villa.

Volgens Romano is de transfer van El Ghazi naar Everton bijna rond en wordt snel een medische keuring gehouden. In de komende uren wordt een definitief akkoord verwacht, aldus de Italiaanse verslaggever.

Lucas Digne stapt juist over van Everton naar Aston Villa. Volgens Romano staan de transfers echter los van elkaar. Hoeveel Everton betaalt voor El Ghazi is vooralsnog niet bekend.

El Ghazi hielp Aston Villa naar Premier League

De 26-jarige El Ghazi vertrok in januari 2017 van Ajax naar het Franse Lille OSC. Bij de Franse club werd hij geen basisspeler en nadat hij in het seizoen 2018/2019 al op huurbasis bij Aston Villa speelde, werd hij uiteindelijk definitief overgenomen door de club uit Birmingham. Mede dankzij een goal van El Ghazi won Aston Villa in 2019 de finale van de play-offs voor promotie naar de Premier League met 2-1 van Derby County.

Update - 22.05 uur (12 januari 2022) - 'El Ghazi ondergaat medische keuring bij Everton'

Anwar El Ghazi is weer een stap dichterbij zijn overgang naar Everton gekomen. Volgens Voetbal International ondergaat de buitenspeler woensdagavond zijn medische keuring, waarna de laatste details omtrent zijn overgang van Aston Villa naar Everton zullen worden gladgestreken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties