Dest mogelijk dit seizoen niet meer in actie door hamstringblessure

door Bart Veenstra 2

Bron FC Barcelona, Gerard Morero

Dest mogelijk dit seizoen niet meer in actie door hamstringblessure

door Bart Veenstra 2

Bron FC Barcelona, Gerard Morero

Laatst geüpdatet

Sergiño Dest komt dit seizoen mogelijk niet meer in actie voor FC Barcelona. De rechtsback heeft in het competitieduel met Rayo Vallecano een blessure aan zijn hamstring opgelopen en staat voorlopig aan de kant.

Via de officiële kanalen heeft FC Barcelona daags na de verloren wedstrijd (0-1) bevestigd dat Dest een blessure heeft opgelopen aan zijn hamstring. De club laat weten dat Dest voorlopig niet in actie kan komen.

De goed ingevoerde journalist Gerard Romero weet echter dat Dest vier tot zes weken aan de kant zal staan met zijn blessure. Zodoende zou het seizoen van Dest bij FC Barcelona voorbij kunnen zijn. FC Barcelona speelt op 22 mei, over vier weken, zijn laatste wedstrijd van het seizoen.

FC Barcelona op koers voor Champions League-ticket

FC Barcelona is, na een teleurstellende start van het seizoen, op koers voor een Champions League-ticket. De Catalanen, die zondag verloren, staan tweede met een voorsprong van zes punten op nummer vijf Real Betis. Een plek in de top-vier is genoeg voor Champions League-voetbal in het nieuwe seizoen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties