Burak Yilmaz ontbreekt opnieuw bij Lille OSC, Fonte onzeker | Ajax Showtime

Burak Yilmaz ontbreekt opnieuw bij Lille OSC, Fonte onzeker

door NielsOpdam 9

Burak Yilmaz ontbreekt opnieuw bij Lille OSC, Fonte onzeker

door NielsOpdam 9

Laatst geüpdatet

Lille OSC moet het nog steeds stellen zonder Burak Yilmaz. De Turkse spits is, net als vorige week, niet fit genoeg voor het duel met Ajax. Middenvelders André en Xeka waren tijdens de heenwedstrijd geschorst, maar keren nu allebei terug in de selectie. José Fonte is onzeker voor het duel in Amsterdam.

De 35-jarige Yilmaz revalideert nog altijd van een kuitblessure. Hij hoopte op tijd fit te zijn voor de uitwedstrijd tegen Ajax, maar dat is niet gelukt. Voor Lille OSC is de terugkeer van André een opsteker. De middenvelder is een leider binnen het team.

Trainer Christophe Galtier vertelde aan L'Equipe dat aanvoerder Fonte onzeker is voor de wedstrijd van donderdag. Donderdag bekijkt men of de Portugees mee kan doen tegen Ajax. Verder is oud-Ajacied Sven Botman uiteraard present in de wedstrijdselectie. Timothy Weah scoorde vorige week de enige treffer namens de Franse koploper en behoort ook tot de selectie van Lille OSC.

Denk jij dat Ajax met 2-0 wint van Lille OSC en dus doorgaat in de Europa League? Zet in en krijg 9,15 keer je inzet terug!

Bron Lille OSC

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties