Brobbey krijgt nieuwe trainer bij RB Leipzig

door Justin Fokkens 42

Bron RB Leipzig

Brobbey krijgt nieuwe trainer bij RB Leipzig

door Justin Fokkens 42

Bron RB Leipzig

Laatst geüpdatet

RB Leipzig heeft trainer Jesse Marsch ontslagen, zo meldt de Duitse club via de officiële website. Onder leiding van Marsch kende Leipzig met een elfde plaats in de Bundesliga tot dusverre een teleurstellend seizoen. Brian Brobbey zal hiermee een nieuwe trainer verwelkomen.

Vrijdagavond verloor RB Leipzig met 2-1 bij Union Berlin, wat dus de boeken in zal gaan als de laatste wedstrijd van Marsch als eindverantwoordelijke bij de club. De club laat weten dat assistent-trainer Achim Beierlorzer op de korte termijn de honneurs als hoofdtrainer zal waarnemen. Dinsdag neemt de ploeg van Brobbey het in de laatste groepswedstrijd in de Champions League op tegen Manchester City.

Brobbey

Het ontslag van Marsch biedt wellicht vernieuwde kansen voor Brian Brobbey in Leipzig. De oud-spits van Ajax kwam onder de ontslagen trainer nauwelijks aan bod. In de thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen kreeg de spits in de Bundesliga eindelijk een kans in de basis, maar werd hij al voor de rust door Marsch naar de kant gehaald.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties