Biseswar: 'In Amsterdam meer rust houden in ons spel'

door Bart Veenstra 21

PAOK Saloniki-aanvaller Diego Biseswar ziet, net als zijn trainer Abel Ferreira, nog voldoende kansen om ten koste van Ajax de play-offs van de Champions League te bereiken. Het heenduel tussen de Griekse topclub en Ajax eindigde dinsdagavond in een 2-2 gelijkspel.

'Toen Ajax als tegenstander uit de koker kwam rollen, hadden de mensen hier wel zoiets van: wat moeten we nou? Maar uiteindelijk hebben we het vanavond goed gedaan', aldus Biseswar in gesprek met FOX Sports. Wel baalt hij van de 2-2 van Ajax na rust. 'In Amsterdam moeten we iets meer rust houden in ons spel, nu gingen we misschien te snel naar voren.'

In gesprek met de NOS geeft de aanvaller eveneens aan dat er nog volop kansen zijn voor PAOK om het tweeluik met Ajax te overleven. 'We lieten Ajax voetballen en wachtten tot de ruimtes kwamen om toe te slaan. In Amsterdam moeten ze komen. Wij staan altijd goed compact, hopelijk straffen we de kansen die we krijgen af.'