Besiktas-coach baalt na: 'We hadden het kunnen beslissen in de eerste helft'

door Jesse ter Haar 8

Bron Voetbal International

Sergen Yalçin, trainer van Besiktas, baalt van de 1-2 nederlaag van zijn ploeg tegen Ajax. De oefenmeester voelt dat de Turken meer uit de wedstrijd hadden kunnen halen, zeker voor rust.

'We hebben een goede wedstrijd gespeeld, het team heeft gevochten', zo citeert Voetbal International de coach. 'We hadden het kunnen beslissen in de eerste helft, maar we konden het balbezit niet omzetten in meer doelpunten. In de tweede helft vond Ajax zijn ritme.'

'Misschien hadden wij nog wat kunnen doen als we meekonden in het tempo, maar zo gaat het op dit niveau', vervolgt hij op realistische wijze. 'Wij sluiten het boek in Europa, hopelijk kunnen we wel presteren in de competitie.'

Voor Besiktas is het een rampzalige Champions League-campagne. De club speelde vijf poulewedstrijden en ging daarbij even zo vaak onderuit. Zodoende staat Besiktas nog op nul behaalde punten. Op dinsdag 7 december volgt de laatste kans op eerherstel, uit bij Borussia Dortmund.