Benfica uitgeschakeld in Portugese beker na pijnlijke nederlaag bij aartsrivaal Porto

door BadembaBarrie 9

Benfica is donderdagavond hard onderuit gegaan bij aartsrivaal FC Porto. In het kader van de achtste finale van de Portugese beker verloor Ajax' Champions League-tegenstander met 3-0, waardoor het uit het toernooi vloog. Binnen zeven minuten moest Benfica-doelman Helton al twee keer vissen en nog voor rust stond de eindstand op het bord. Over een week krijgt Benfica een herkansing, dan gaat het opnieuw naar Porto, dan voor de competitie. In Portugal houdt men geen winterstop. Benfica speelt zodoende de hele maand december en januari door.