Allegri: 'Erg lastig om tegen Ajax te spelen'

door Bart Veenstra 7

Allegri: 'Erg lastig om tegen Ajax te spelen'

door Bart Veenstra 7

Laatst geüpdatet

Juventus-trainer Massimiliano Allegri heeft zaterdag aangegeven Ajax absoluut niet te onderschatten. Tijdens de loting van vrijdagmiddag werd de Italiaanse topclub gekoppeld aan Ajax en om die reden is er nu al volop aandacht voor het komende tweeluik.

'Ajax heeft een ploeg vol snelheid en spelers met veel kwaliteiten, waar het erg lastig tegen spelen is', citeert Voetbal International de oefenmeester van Juventus. 'Het zullen heel andere wedstrijden worden dan die tegen Atlético Madrid. Het zou een enorme fout zijn te denken dat we al in de halve finale staan', waarschuwt Allegri zijn spelers.

Zondag speelt Juventus uit bij Genoa en dat gaat het doen zonder sterspeler Cristiano Ronaldo. De Portugees krijgt rust om zich zodoende te herstellen van de Champions League-wedstrijd van afgelopen dinsdag en zich te kunnen voorbereiden op de EK-kwalificatieduels van Portugal. Bij Juventus staan verder ook Andrea Barzagli, Douglas Costa, Juan Cuadrado, Sami Khedira en Mattia De Sciglio aan de kant met blessures.

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties