'AC Milan pakt na contractverlenging Maldini door in jacht op Ziyech'

door Bart Veenstra 47

Bron Italiaanse media

'AC Milan pakt na contractverlenging Maldini door in jacht op Ziyech'

door Bart Veenstra 47

Bron Italiaanse media

Laatst geüpdatet

AC Milan is met Chelsea in onderhandeling over een transfer van Hakim Ziyech. Dit melden meerdere bronnen in Italië, waaronder TuttoMercatoWeb. De contractverlenging van technisch directeur Paolo Maldini zorgt ervoor dat de topclub uit Milaan kan doorpakken in de jacht op de voormalig spelmaker van Ajax.

AC Milan kende na het binnenhalen van de Italiaanse landstitel een onzekere periode. De contracten van Maldini en die van directeur Ricky Massara liepen af. Vlak voor het verstrijken van hun contractperiode verlengden beide beleidsbepalers alsnog hun contract bij de Milanese topclub.

Zodoende kan AC Milan nu doorpakken wat betreft een transfer van Ziyech. De onderhandelingen met Chelsea, de huidige club van de oud-Ajacied, zouden al geïntensiveerd zijn. Naar verluidt zou Chelsea mee willen werken aan een huurdeal met een optie tot koop. Ziyech heeft bij Chelsea nog een contract tot de zomer van 2025.

AC Milan had ook concrete interesse in oud-Ajacied Sven Botman, maar zag de verdediger een transfer maken naar Newcastle United. De Engelse club betaalde zo'n 37 miljoen euro voor de verdediger van Lille OSC.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties