'Ontslag Rodgers komt naderbij'

door Koen Weijland 13

'Ontslag Rodgers komt naderbij'

door Koen Weijland 13

Laatst geüpdatet

Diverse Britse media melden daags na de eliminatie van FC Liverpool in de Champions League dat het tijdperk van manager Brendan Rodgers voorbij is als er niet heel, heel snel verbetering komt. In de competitie draaien The Reds ook stroef en de ploeg is geen schim meer van het team dat vorig jaar tot het einde meedeed om de titel.

Liverpool heeft het vertrek van Luis Suárez overduidelijk niet op kunnen vangen. De Uruguayaan won vorig jaar de award voor Barclays Premier League Speler van het Jaar en verkaste in de zomer naar FC Barcelona. Verder bleef Liverpool vrijwel intact, maar het missen van Suárez doet zich meer voelen dan werd verwacht.

Frank de Boer
Rodgers bezet in de competitie nu de teleurstellende negende plaats met zijn ploeg. Clubicoon Steve Nicol liet na de desastreuze puntendeling tegen FC Basel in The Daily Mail optekenen dat er razendsnel verbetering zichtbaar moet zijn, wil de manager zijn positie behouden. Frank de Boer wordt net als twee jaar terug als kandidaat genoemd om de zware functie over te nemen. De trainer van Ajax gaf donderdag echter nog aan te verwachten dat hij ook komend jaar in Amsterdam aan het roer staat. De soap wordt hoe dan ook vervolgd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties