Zwart ziet Vitesse niet als grootste concurrent Ajax

door Jesse ter Haar 7

Zwart ziet Vitesse niet als grootste concurrent Ajax

door Jesse ter Haar 7

Laatst geüpdatet

Pieter Zwart, hoofdredacteur van Voetbal International, ziet Vitesse niet als de grootste uitdager van Ajax in de titelrace. De Arnhemmers doen inmiddels al lange tijd mee, maar Zwart ziet dat de selectie van PSV breder is.

'Ze beginnen nu verdacht dicht in de buurt te komen bij de top, al kan ik me niet voorstellen dat zij daadwerkelijk de grootste concurrent van Ajax worden', zo vertelt de journalist in de liveshow van Voetbal International. 'Ik denk dat PSV dat is en dat heeft heel erg te maken met de breedte van de selectie. Als je Bazoer of Tannane wegdenkt bij Vitesse, dan gaat dat zo’n groot verschil maken ten opzichte van wat daar achteraan komt.'

Micky van de Ven, centrale verdediger van FC Volendam, lijkt Vitesse ietwat meer kansen toe te dichten. Hij speelde in de voorbereiding op het huidige seizoen een uiteindelijk kansloze wedstrijd tegen Vitesse en gelooft dat ze niet makkelijk te verslaan zullen zijn. 'Ik denk dat Vitesse echt een hele stugge ploeg is', benoemt hij de grootste kwaliteit van de club.

Verwacht jij dat Ajax met 2-0 wint van Willem II? Zet dan in en krijg 7,75 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties