'Zou Ihattaren een Ten Hag gunnen'

door NickOoms 21

'Zou Ihattaren een Ten Hag gunnen'

door NickOoms 21

Laatst geüpdatet

Jeroen Grueter is van mening dat Erik ten Hag de situatie omtrent Mohamed Ihattaren beter zou oplossen dan collega Roger Schmidt. De verslaggever concludeert dit naar aanleiding van situaties uit het verleden met Donny van de Beek en Hakim Ziyech.

Zondag werd bekend dat Ihattaren niet in de selectie van PSV was opgenomen, daar de talentvolle middenvelder - volgens de Eindhovense club - een aanvaring met Schmidt heeft gehad. Sinds het aantreden van de Duitse trainer is de onderlinge relatie tussen speler en coach ver te zoeken. Een vertrek van Ihattaren uit Eindhoven lijkt dan ook waarschijnlijk.

'Je zou Ihattaren bij wijs van spreken een Erik ten Hag gunnen', begint Grueter in de NOS Podcast. 'Het heeft bij hem (Ten Hag, red.) in conflictmanagement altijd goed uitgepakt. Van de Beek heeft hij in het begin op de bank gezet en ook met Ziyech heeft hij wat dingetjes gehad. Zij zullen nu bij Manchester United en Chelsea denken: hadden we hier maar een Erik ten Hag rondlopen. Ik had ook wel verwacht dat Schmidt wat menselijker zou zijn dan Ten Hag.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.