Wijffels: 'Ik was zeker niet teleurgesteld'

door Finn Dekker 2

Wijffels: 'Ik was zeker niet teleurgesteld'

door Finn Dekker 2

Laatst geüpdatet

Volgens sommigen was PSV - Ajax de naam 'topper' niet waard, maar deze mening deelt Maarten Wijffels niet. De sportjournalist van het Algemeen Dagblad vindt dat het lage aantal treffers niet per se invloed heeft op die titel.

Sterker nog, het lage aantal goals betekende wellicht indirect de klasse van de twee. 'Ik was zeker niet teleurgesteld en vond het wél boeiend. 4-4 was natuurlijk leuk geweest, maar ik kijk ook naar de Eredivisie. Dan kan ik mij dood ergeren aan iemand die vier keer scoort en dan een tien krijgt in onze krant. Ik vind dat niks. Het was maar tegen RKC', aldus Wijffels, die doelt op de goals van Reza Ghoochannejhad van PEC Zwolle.

'PSV en Ajax hangen toch dicht bij elkaar? Ze gaan er echt voor en het was een wedstrijd met Europese intensiteit. Dat zie ik liever', besluit de verslaggever bij Sportforum van de NOS. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel door goals van Quincy Promes en Donyell Malen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.