Wijffels: 'Het kan voor Ihattaren Real Madrid worden of Bal op het Dak 4'

door Brent Tomassen 67

Bron ESPN

Wijffels: 'Het kan voor Ihattaren Real Madrid worden of Bal op het Dak 4'

door Brent Tomassen 67

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Mohamed Ihattaren heeft mentaal nog stappen te zetten, zo is Maarten Wijffels van mening. De huurling van Juventus maakt vooralsnog indruk met zijn fysieke gesteldheid, maar volgens de journalist van het Algemeen Dagblad heeft Ihattaren nog een lastige horde te nemen.

'Waar Van Gaal nu steeds naar zoekt is iemand die op die rechterkant zou kunnen spelen', opent Wijffels bij Voetbalpraat van ESPN. 'Ihattaren is geen echte rechtsbuiten, maar hij zou het kunnen invullen. Hij is één van de weinige spelers die dat ook al heeft gedaan, Dus je weet het natuurlijk nooit, maar wat wel veelzeggend was, is dat tegen het einde van vorig seizoen Ten Hag hem liet invallen in de bekerfinale tegen PSV (2-1 verlies, red.) en daarna hebben we hem niet meer gezien.'

De journalist vervolgt: 'Dat geeft natuurlijk ook iets aan van mentaal is hij er nog niet. Dat hoor je ook wel terug als je ernaar informeert. Dat hij er nu fit uitziet is één, maar nu het tweede. Het kan alle kanten op bij hem. Het kan bij wijze van spreken Real Madrid worden of Bal op het Dak 4 over een paar jaar.'

De creatieve middenvelder wordt momenteel gehuurd door Ajax van Juventus en speelde door zijn fysieke gesteldheid pas één wedstrijd in de hoofdmacht. Bij Jong Ajax maakte de Utrechter al wel indruk, onder meer dankzij een hattrick tegen VVV-Venlo.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.