'Wat moet Højbjerg toevoegen en wie moet ervoor wijken?'

door Bart Veenstra 3

'Wat moet Højbjerg toevoegen en wie moet ervoor wijken?'

door Bart Veenstra 3

Laatst geüpdatet

Andries Jonker is verbaasd over de interesse van Ajax in Southampton-middenvelder Pierre-Emile Højbjerg. De trainer van Telstar, die in het verleden werkzaam was bij Bayern München als assistent-trainer van het eerste elftal en trainer van het tweede elftal, is van mening dat Højbjerg zijn belofte niet heeft kunnen inlossen.

'In mijn laatste jaar bij Bayern werden er flinke inspanningen verricht om hem te halen. Hij was het grote Scandinavische talent', zegt Jonker bij NH Sportcafé. 'Dat Ajax interesse toont, verbaast mij een beetje. Hij is niet meer het jonge talent en hij heeft zijn belofte van toen niet kunnen inlossen. Tot nu toe dan.'

Dat Højbjerg een succes kan worden bij Ajax is niet uitgesloten. Ook Dusan Tadić kwam over van de club uit het rechterrijtje van de Premier League. 'Het zou nog een keer kunnen dat het slaagt, maar ik heb veel vertrouwen in de generatie jeugdspelers bij Ajax. In Eiting, in Gravenberch. Je kunt Van de Beek best vervangen door Klaassen, maar ik weet niet wat Højbjerg moet toevoegen en wie daar dan voor moet wijken.'

Denk jij dat Sheffield United in eigen huis een verrassende zege gaat boeken op Chelsea? Zet in en krijg 5,75 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.