'Waarom gevoed worden met nog meer druk?'

door Jesse ter Haar 3

'Waarom gevoed worden met nog meer druk?'

door Jesse ter Haar 3

Laatst geüpdatet

Arnold Bruggink ergert zich aan het feit dat er heden ten dage meteen een vergelijking getrokken wordt wanneer een jong talent zijn klasse laat zien. Ook bij Justin Kluivert en Matthijs de Ligt ziet de oud-voetballer het terug en dat stoort hem.

'Ik heb zestig en tachtig miljoen al gehoord', uit Bruggink zijn onvrede bij FOX Sports. 'Ook bij Kluivert. Neymar hoorde ik al bij hem, honderd miljoen hoorde ik al bij hem. Die jongens zijn achttien jaar. Waarom moeten die jongens alleen maar gevoed worden met nog meer druk? Waarom die vergelijkingen altijd? Ik kreeg de vergelijking, toen ik ging spelen: Arnold Bruggink kan een hele grote worden. Ik heb daar wel last van gehad.'

De vraag die na dergelijke vergelijking wordt gesteld, is of de speler in kwestie wel geschikt is voor de absolute top. 'Ik vraag me wel af of je jongens zoals Matthijs de Ligt daar uiteindelijk mee gaat helpen', besluit de analist.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.