'Vraag me af of Ajax Matusiwa wel moest laten gaan'

door Bart Veenstra 22

'Vraag me af of Ajax Matusiwa wel moest laten gaan'

door Bart Veenstra 22

Laatst geüpdatet

Voetbalcommentator Arno Vermeulen vraagt zich af of het wel zo verstandig van Ajax is geweest om Azor Matusiwa naar FC Groningen te laten gaan. De verslaggever heeft een hoge pet op van de middenvelder, zo laat hij blijken op de website van de NOS.

Vermeulen krijgt de vraag welke speler 'de show gaat stelen' dit seizoen. 'Azor Matusiwa van FC Groningen. Een 21-jarige middenvelder, afkomstig uit de jeugd van Ajax en vorig jaar verhuurd aan De Graafschap, waar hij het goed deed', stelt de commentator de middenvelder kort voor.

De verslaggever geeft daarna zijn mening over het vertrek van Matusiwa bij Ajax. 'Ik vroeg me af of ze hem bij Ajax wel moesten laten gaan. Hij is een type voetballer die ze kunnen gebruiken. Een verdedigende middenvelder die een bal kan veroveren. Daar hebben ze jarenlang wel een beetje een gebrek aan gehad op bepaalde momenten', aldus Vermeulen, die opmerkt dat Ajax Matusiwa niet goed genoeg vindt. 'Dat kan. Ik vond hem bij vlagen een heel goede indruk maken bij De Graafschap en zie er veel potentie in.'

Combineer jouw alledaagse leven met het supporten van Ajax: ga nu naar de officiële shop van Ajax en bekijk de casual kledingcollectie voor jong en oud.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties