'Voor zo'n ongelooflijk mooie voetballer maakt hij wel heel smerige overtredingen'

door Justin Fokkens 14

Bron Goedemorgen Eredivisie

'Voor zo'n ongelooflijk mooie voetballer maakt hij wel heel smerige overtredingen'

door Justin Fokkens 14

Bron Goedemorgen Eredivisie

Laatst geüpdatet

Naci Ünüvar was vrijdagavond tijdens de 3-1 overwinning op Jong FC Utrecht de grote man bij Jong Ajax. Met twee doelpunten had de nummer tien van het beloftenteam een belangrijk aandeel in de zege, maar tegelijkertijd heerst er discussie over een vermeende rode kaart.

In Goedemorgen Eredivisie wordt ingegaan op het optreden van Ünüvar. 'Voor zo'n ongelooflijk mooie voetballer maakt hij wel heel smerige overtredingen. En dat mag er wel een beetje uit, toch?', vraagt Hans Kraay jr. zich hardop af.

Kees Kwakman raadt het talent vervolgens aan op Steven Berghuis te letten. 'De Berghuis van Ajax, qua omschakeling. Niet de Berghuis van Feyenoord, daar schakelde hij vaak niet of te laat om en dan gaf hij maar een schop, want hij was te laat. Maar de Berghuis van nu. Hoe hij nu omschakelt bij Ajax.'

'Dat heeft Ten Hag natuurlijk vanaf minuut één gezegd: Jij wilt spelen bij ons en op tien, dan moet je omschakelen zoals Ziyech dat op een gegeven moment is gaan doen', vervolgt Kwakman. 'En daar moet Ünüvar naar kijken. Berghuis doet dat nu zonder gekke dingen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.