Vissers over Blind: 'Zijn ogen zeggen opnieuw: sorry, papa'

door Jesse ter Haar 8

Bron de Volkskrant

Vissers over Blind: 'Zijn ogen zeggen opnieuw: sorry, papa'

door Jesse ter Haar 8

Bron de Volkskrant

Laatst geüpdatet

Willem Vissers zag zaterdagavond schuldgevoel in de ogen van Daley Blind, zo schrijft namens de Volkskrant. De journalist zag hem in de richting van vader Danny Blind kijken en dat was niet voor het eerst.

'Kijkt u even naar de beelden van de 2-2, als Daley Blind zich simpel laat wegzetten door Vujnovic en het kopduel zonder weerstand verliest', zo schrijft Vissers. 'Heel even kijkt hij naar de kant. Zijn ogen staan vol verdriet en schuldbesef richting vader Danny, de assistent-bondscoach.'

'Zo ging het in 2015 in Konya (toen Nederland met 3-0 verloor van Turkije, red.), toen de geweldige prof Daley Blind in de fout ging en de onvermijdelijke nederlaag bespoedigde, op weg naar de uitschakeling voor het EK van 2016', vervolgt de verslaggever. 'Zijn ogen zeggen opnieuw: sorry, papa.'

Mede door het door Blind verloren duel tijdens de wedstrijd van zaterdagavond kon Montenegro de comeback in de wedstrijd voltooien. Nikola Vujnovic kopte de bal immers achter Justin Bijlow voor de 2-2. Zodoende moet Oranje dinsdag, wanneer het tegen Noorwegen speelt, vol aan de bak voor de groepswinst en daarmee plaatsing voor het WK van 2022.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.