Vink: 'Ryan een van de eerste op het formulier'

door Finn Dekker 10

Vink: 'Ryan een van de eerste op het formulier'

door Finn Dekker 10

Laatst geüpdatet

Marciano Vink vindt Ryan Gravenberch een van de beste spelers bij Ajax. De jongeling maakt een geweldige indruk op de oud-voetballer en heeft de potentie om nog veel beter te worden. Ook tegen AZ vond Vink de middenvelder floreren, zo stelt de analist in het Algemeen Dagblad.

'Tegen AZ zag je toch ook weer dat Gravenberch steeds belangrijker wordt voor Ajax. Ik denk dat hij tegenwoordig een van de eerste spelers is die Ten Hag op zijn wedstrijdformulier zet. Ik was eerst nog wat kritisch op hem. Verdedigend kan hij nog beter. En hij kan slimmer staan ook. Maar Ryan is jong en er zit nog een enorme potentie in. Dat is geweldig om te zien', aldus Vink.

Vink baalt wel van het algehele niveau van Ajax. 'Wat ik heel opvallend vond in die topduels is dat clubs maar een bepaalde tijd in de wedstrijd echt goed waren. PSV was fantastisch in de beginfase tegen Ajax en Ajax was daarna weer goed. Ajax begon goed tegen Feyenoord en daarna nam Feyenoord het initiatief over.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.