VI beoordeelt Haller, Martínez en Tagliafico als uitblinkers tegen Besiktas

door Thijs Zwagerman 6

Bron Voetbal International

VI beoordeelt Haller, Martínez en Tagliafico als uitblinkers tegen Besiktas

door Thijs Zwagerman 6

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Sébastien Haller, Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico zijn door Voetbal International het best beoordeeld van alle Ajacieden voor hun prestaties tegen Besiktas. Haller stal als invaller met twee doelpunten de show en kreeg het hoogste rapportcijfer.

De invalbeurt van de Ajax-spits wordt door het medium beoordeeld met een 8. Martínez en Tagliafico krijgen beiden een 7.5. Tagliafico was de aangever op het eerste doelpunt van Haller, waarna Martínez de assist leverde op het winnende doelpunt van zijn spits. Met een fraaie steekbal op Tagliafico was Martínez ook al nadrukkelijk betrokken in aanloop naar de 1-1.

Na Haller en de Argentijnse Ajacieden noteert André Onana het hoogste rapportcijfer bij Voetbal International. De doelman, die tegen Besiktas zijn rentree voor Ajax vierde, wordt beoordeeld met een 7. De overige spelers krijgen veelal een 6.5 of een 6. Slechts Noussair Mazraoui (5.5) en Mohamed Daramy (5) worden lager beoordeeld. Trainer Erik ten Hag krijgt van Voetbal International een 7.

Rapportcijfers Voetbal International:

André Onana: 7

Noussair Mazraoui: 5.5
Perr Schuurs: 6.5
Lisandro Martínez: 7.5
Nicolás Tagliafico: 7.5
Davy Klaassen: 6
Ryan Gravenberch: 6
Steven Berghuis: 6
David Neres: 6.5
Dusan Tadić: 6.5
Mohamed Daramy: 5
Sébastien Haller: 8
Erik ten Hag: 7

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties