Verweij: 'Ajax moet Mazraoui deadline stellen voor contractverlenging'

door Thijs Zwagerman 42

Bron De Telegraaf

Verweij: 'Ajax moet Mazraoui deadline stellen voor contractverlenging'

door Thijs Zwagerman 42

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, vindt dat Ajax Noussair Mazraoui een deadline moeten stellen om zijn contract te verlengen. Verweij vreest voor Ajax dat de rechtsback anders komende zomer transfervrij de deur uitloopt.

In de podcast van De Telegraaf bevestigt Verweij wat hij aan het begin van deze week al vermoedde. ‘Mazraoui is overgestapt naar Raiola, dat is inmiddels bevestigd.’ Vanwege het feit dat Mazraoui zijn oude zaakwaarnemer Mustapha Nakhli heeft ingeruild voor Mino Raiola, moet Ajax volgens Verweij gaan schakelen.

‘Het is een beetje dubbel. Mazraoui heeft een aantal keer geroepen dat hij wil bijtekenen en dat geloof ik ook’, stelt Verweij, waarna hij vervolgt: ‘Mazraoui is nog niet klaar bij Ajax, mede door zijn vele en lange blessures. Alleen is het wel zo dat er door spelers van Raiola heel vaak tot november of december wordt geroepen dat het wel goedkomt, daar zijn spelers als Justin Kluivert en Brian Brobbey goede voorbeelden van. Toen het puntje bij paaltje kwam, verlengden zij hun contract niet. Brobbey vertrok zelfs transfervrij.'

Om te voorkomen dat dit met Mazraoui ook gebeurt, heeft Verweij een suggestie. ‘Ajax zal Mazraoui een deadline moeten stellen. Als hij na die deadline nog niet heeft bijgetekend is het jammer en zal Devyne Rensch op zijn plek moeten gaan spelen. Dan moet je de voorkeur gaan geven aan een jongen die wel een langlopend contract heeft.’

Ajax de overduidelijke favoriet tegen PEC, PSV wint volgens bookmaker van AZ

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.