Verbeek raadt risico met klachten Neres af

door Jesse ter Haar 4

Verbeek raadt risico met klachten Neres af

door Jesse ter Haar 4

Laatst geüpdatet

Gertjan Verbeek is van mening dat er geen risico genomen mag worden met David Neres. Erik ten Hag gaf dinsdagmiddag aan dat de Braziliaan kampt met lichte klachten, maar hij verwacht dat Neres wel gewoon kan spelen. Verbeek betwijfelt of het nemen van risico in deze een goed plan is.

'Niet in zo'n belangrijke wedstrijd', oordeelt Verbeek in de studio van Veronica, waarna hij zijn mening dieper onderbouwt. 'Ze hebben ook goede alternatieven. Dat is de laatste weken gebleken. Ik zou dan zeker geen risico nemen. Er hangt gewoon veel te veel vanaf.

Waar er veel verschillende meningen zijn over de uitgangspositie van Ajax voor de return, benadrukt Verbeek dat Ajax er nog lang niet is. 'Dit zijn topwedstrijden. Ajax moet top zijn. In Engeland waren ze dat niet de hele wedstrijd, maar slechts twintig of 25 minuten. Als je niet top bent, heb je daar morgen (woensdag, red.) niets te zoeken.'

Denk jij dat Ajax in de eerste vijftien minuten scoort tegen Tottenham? Zet dan in en krijg 4,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.