Van Persie: 'Zit niet zo in elkaar dat ik Ajax niks gun'

door SJvanveen 9

Van Persie: 'Zit niet zo in elkaar dat ik Ajax niks gun'

door SJvanveen 9

Laatst geüpdatet

Robin van Persie ziet Ajax als favoriet tegen Tottenham Hotspur. Dinsdag ontmoeten beide ploegen elkaar in de halve finale van de Champions League, de superspits speelde zowel tegen de Engelsen als de Amsterdammers en kent Ajax en Tottenham dus goed.

Wie denkt dat Van Persie als Feyenoorder voor Tottenham Hotspur juicht dinsdag heeft het mis. De aanvaller hoopt het beste voor het Nederlandse voetbal en misgunt beide teams niets. 'Ik zit niet zo in elkaar dat ik het die clubs dan niet gun. Integendeel zelfs. Ik heb respect voor Ajax en Tottenham Hotspur hoe zij het hebben gedaan', laat hij weten bij Voetbal International.

Van Persie denkt dat Tottenham naar Feyenoord moet kijken om erachter te komen hoe het Ajax moet bestrijden. Ondanks de kansen die de Premier League-ploeg waarschijnlijk ziet, denkt de topscorer aller tijden van het Nederlands elftal dat Erik ten Hag en consorten favoriet zijn. 'Zonder Harry Kane en Heung-Min Son, is Ajax wel favoriet, denk ik.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.