Van Marwijk over Schuurs: 'Een voorbeeld'

door Finn Dekker 0

Van Marwijk over Schuurs: 'Een voorbeeld'

door Finn Dekker 0

Laatst geüpdatet

Bert van Marwijk is fan van Fortuna Sittard-speler Perr Schuurs, die deze zomer de overstap gaat maken naar Ajax. De voormalig bondscoach heeft een hoge pet op van de kwaliteiten van de nog jonge verdediger, zo blijkt uit een interview van Voetbal International.

'Schuurs gaat niet voor niets naar Ajax. Hij was aanvoerder op zijn zeventiende, dat zegt genoeg. Het is een jongen die de ploeg op sleeptouw neemt. In alles is Schuurs een voorbeeld, ook buiten het veld', klinkt de lofzang van Van Marwijk aan het adres van de talentvolle mandekker.

De oud-trainer, die zelf ook een periode actief was in Sittard, is een bekende van de familie Schuurs. 'Ik ken zijn vader. Het is een echte sportfamilie. Perr heeft de juiste mentaliteit en heeft veel eigenschappen om te slagen als voetballer.' De toekomstige Ajacied kwam dit seizoen liefst 35 keer in actie in het betaalde voetbal.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.