Van Halst ziet Pasveer blunderen: 'Dit is niet goed voor Ajax'

door Jesse ter Haar 11

Bron Ziggo Sport

Van Halst ziet Pasveer blunderen: 'Dit is niet goed voor Ajax'

door Jesse ter Haar 11

Bron Ziggo Sport

Laatst geüpdatet

Jan van Halst ziet een probleem in het feit dat Remko Pasveer vaker dan gewenst op moet draven als eerste keeper van Ajax, zo maakt hij duidelijk bij Rondo. De doelman keepte niet overtuigend tegen Sporting Portugal, maar toen kwamen de Amsterdammers er nog mee weg.

'Dit wordt niet meer beter', zo denkt de oud-speler van Ajax. 'Sterker nog: het wordt alleen maar minder. Dit is niet goed voor Ajax. Je hebt Stekelenburg al van bijna veertig en dit is er ook een van bijna veertig.'

Ronald de Boer weet dat Pasveer de fout in ging in Portugal, maar ziet ook de sterke kanten van de goalie. 'Hij staat er om ballen tegen te houden, maar als je de tweede goal ziet (tegen Sporting Portugal, red.)… Dat is gewoon een bewussie richting Antony. Dat heeft hij echt. Natuurlijk is die verdediger een slaapkop, maar dat zijn geen geluksballen.'

Al met al vindt De Boer het nog niet geheel terecht dat Pasveer wordt afgerekend op zijn prestaties van afgelopen week, maar ook de oud-international weet dat Ajax verder moet. Voordat het zover is echter, lijkt hij in Pasveer een goede tussenpaus te zien. 'Hij heeft goede wedstrijden gespeeld en hij kan ook goed meevoetballen, wat Ajax graag wil. Op den duur moeten er andere jongens opstaan', weet De Boer.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.