Van Gelder noemt transferoptie voor Ajax: 'Depay?'

door Jesse ter Haar 23

Van Gelder noemt transferoptie voor Ajax: 'Depay?'

door Jesse ter Haar 23

Laatst geüpdatet

Jack van Gelder, Wim Kieft en Mario Been zouden het toejuichen wanneer Memphis Depay ervoor zou kiezen om zijn carrière bij Ajax voort te zetten. De international van het Nederlands elftal is vaker dan gewenst wisselspeler bij Olympique Lyon en daarom zou een dergelijke stap volgens de heren bij Rondo een goede keuze zijn.

'Iets heel geks', opent Van Gelder nadat de huidige situatie van de aanvaller besproken is. 'Tadic gaat weg, Neres gaat weg, Ziyech gaat weg. Depay? Als hij daar de held is...' Kieft kan zich vinden in de gedachte en zou het voor zowel de spelers als de club Ajax een geweldige stap vinden. Tot slot vult ook Been de heren aan: 'Ook voor het Nederlandse voetbal zou het geweldig zijn.'

Depay moet bij zijn huidige club vaker dan gewenst toekijken vanaf de bank, maar daar kwam vrijdag tegen Stade Rennes verandering in. Na twee keer achter elkaar zonder speeltijd bij de selectie gezeten te hebben, mocht hij toen weer in de basis beginnen. Scoren of een assist geven deed hij niet en na 84 minuten ging hij bij een 0-0 stand naar de kant.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.