Van der Vaart over strafschop: 'Echt een VAR-penalty'

door NielsOpdam 3

Bron Ziggo Sport

Van der Vaart over strafschop: 'Echt een VAR-penalty'

door NielsOpdam 3

Bron Ziggo Sport

Laatst geüpdatet

Rafael van der Vaart vindt de penalty die Sébastien Haller kreeg een 'echte VAR-penalty'. Dat vertelt de oud-Ajacied tijdens zijn analyse bij Ziggo Sport. Ook gaat hij in op de gelijkmaker van Sporting Portugal en de treffer van Antony.

'Dit is echt een VAR-penalty, want ik zag hem ook niet', begint Van der Vaart over de 1-0 van Haller tegen Sporting. 'Hij gaat echt op zijn voet staan. In het begin dacht ik dat het ongelukkig was, maar daarna was het gewoon terecht.'

Bij de 1-1 ging Perr Schuurs niet vrijuit. Nuno Santos liep weg uit de rug van Schuurs en schoot de gelijkmaker binnen namens de Portugezen. 'Schuurs moet daar wel gewoon scherper zijn. Deze bal moet je op topniveau hebben, vind ik', zegt Van der Vaart over de gelijkmaker.

'Grappige is dat hij eigenlijk niks doet'

Antony schoot de Amsterdammers uiteindelijk weer op 2-1 na slecht uitverdedigen van Sporting Portugal. 'Het is natuurlijk niet heel best uitverdedigd. Maar het grappige is dat hij (Antony, red.) eigenlijk niks doet. Dat maakt het mooi. Hij controleert de bal, neemt hem mee opzij, wacht en schiet hem goed binnen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.