Van der Vaart: 'Kan niet meer zeggen dat Haller niet Champions League-waardig is'

door Jesse ter Haar 10

Bron Ziggo Sport

Van der Vaart: 'Kan niet meer zeggen dat Haller niet Champions League-waardig is'

door Jesse ter Haar 10

Bron Ziggo Sport

Laatst geüpdatet

Rafael van der Vaart kan er niet meer omheen: Sébastien Haller is een spits die meekan op het niveau van de Champions League. De oud-Ajacied is in de voorbije tijd wat kritisch geweest op de spits, maar moet daar nu toch op terugkomen.

'Ik ben ook kritisch op hem geweest, maar als jij Sporting-uit begint met vier goals, dan begin je wel lekker natuurlijk', aldus Van der Vaart bij Ziggo Sport. 'Het is een grote gozer en als Ajax zó dominant is, dan is het een heerlijke spits om erbij te hebben. Ik kan nu niet meer zeggen dat hij niet Champions League-waardig is, al denk ik niet dat hij dit volgend seizoen wéér kan in de Champions League.'

De voormalig middenvelder denkt dan ook niet dat Haller de volgende grote transfersom zal opleveren voor Ajax. 'Ik denk dat je hier gewoon even van moet genieten. Ik denk ook niet dat hij voor veel geld verkocht zal worden. Hij moet lekker bij Ajax blijven en daar zijn we ook allemaal blij mee, maar dit gaat hij niet meer doen.'

De aanvaller kent tot op heden een seizoen om van te dromen bij Ajax. In de Champions League maakte hij negen goals in vijf wedstrijden, maar ook in de Eredivisie kan hij goede cijfers overleggen. In het totaal staat hij dit seizoen op achttien goals en vijf assists in negentien gespeelde wedstrijden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.