Van der Meijde: 'Kristensen nooit meer opstellen'

door Gino Haverkamp 41

Van der Meijde: 'Kristensen nooit meer opstellen'

door Gino Haverkamp 41

Laatst geüpdatet

Ondanks zijn goal maakte Rasmus Kristensen zondag in de bekerfinale tegen Willem II (0-4) geen al te goede indruk op analytici. Ook oud-Ajacied Andy van der Meijde is niet bepaald weg van de rechtsback. 'Die moet je nooit meer opstellen', zegt hij in VTBL.

De inmiddels gestopte aanvaller, vandaag de dag vaste analist bij het RTL 7-programma, verwacht dan ook dat de Deen volgend jaar vertrekt uit Amsterdam of de bank structureel blijft warm houden. 'Ja, dat denk ik wel. Ik vind hem gewoon geen Ajax-speler', zegt Van der Meijde op de vraag of Kristensen zondag zijn afscheidsduel heeft gespeeld voor Ajax.

Janssen

Van der Meijde is niet de enige VTBL-analist die kritisch is op Kristensen. Ook Theo Janssen, eveneens een oud Ajax-speler, vindt de verdediger niet goed genoeg voor zijn oude club. 'Als je merkt dat je minder bent dan de rest, dan word je echt niet beter hoor', stelt hij. 'Als die aannames al verkeerd gaan.' Tafelgenoot Marciano Vink sluit zich daarbij aan. 'Dan houdt het op.'

De eerste prijs sinds 2014 is een feit en daar mag je als Ajacied best trots op zijn! Scoor nu het Ajax-t-shirt KNVB-Bekerwinnaar in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties