Van der Meijde: 'Ik hoop dat Ihattaren naar Ajax gaat'

door NickOoms 40

Bron Veronica Inside

Van der Meijde: 'Ik hoop dat Ihattaren naar Ajax gaat'

door NickOoms 40

Bron Veronica Inside

Laatst geüpdatet

Andy van der Meijde hoopt dat Mohamed Ihattaren in de zomerse transferperiode PSV inruilt voor Ajax, zo vertelt de voormalig speler van de Amsterdamse club tegenover Veronica Inside. Het laatste half jaar wordt de negentienjarige speler van de Eindhovense club regelmatig met Ajax in verband gebracht.

Van der Meijde denkt dat een transfer naar Amsterdam voor de carrière van Ihattaren beter zal uitpakken. 'Ik hoop dat hij naar Ajax gaat. Dat hoop ik echt. Dat hij daar een paar jaartjes speelt en dan een klapper (transfer naar het buitenland, red.) kan maken.'

'Ik denk wel dat hij weg moet bij PSV, dat is een gesloten boek', vervolgt Van der Meijde. 'Schmidt blijft nog. Ze hadden Schmidt weg moeten doen, of Ihattaren weg moeten doen.' Het talent van de Eindhovense club kende afgelopen seizoen in de Eredivisie onder trainer Schmidt een teleurstellend jaar. In 22 wedstrijden wist de middenvelder annex aanvaller drie doelpunten te scoren en twee assists te geven.

Denk jij dat Klaassen scoort en Oranje wint van Georgië? Zet dan in en krijg 3,25 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.