Van der Gijp mild: 'Denk dat het een beetje vermoeidheid is'

door Jesse ter Haar 7

Bron Veronica Inside

Van der Gijp mild: 'Denk dat het een beetje vermoeidheid is'

door Jesse ter Haar 7

Bron Veronica Inside

Laatst geüpdatet

René van der Gijp is niet al te streng voor Ajax na het mindere spel tegen PSV. De analist van Veronica Inside ziet dat de Amsterdammers middenin een loodzwaar programma zitten en dus zitten er ook weleens mindere wedstrijden tussen.

'Ik denk dat het ook een beetje vermoeidheid is', reageert Van der Gijp dan ook in de uitzending. 'Ze hebben een zware maand achter de rug, met de Europa League erbij. Dan mag een mindere wedstrijd wel een keer. Als je er dan nog een 1-1 uit kan slepen, dan is dat toch lekker?'

Collega Wim Kieft vraagt zich af of het wel aan het drukke schema van de Amsterdamse club ligt. 'Ajax was slecht, maar ik weet niet of het vermoeidheid was. De concentratie en passing waren ook niet goed. Het was niet om aan te zien hoe Ajax speelde', oordeelt hij.

'PSV had het verdiend om die wedstrijd te winnen', voegt Johan Derksen er tot slot aan toe. 'Zij speelden af en toe nog aardig, maar Ajax was onherkenbaar. Ook de mensen die Ajax dragen. Haller was ook onzichtbaar en hij kan niet vermoeid geweest zijn.'

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint op bezoek bij sc Heerenveen? Zet in en krijg 8,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.