'Toekomst van De Ligt ligt in Engeland'

door Bart Veenstra 3

'Toekomst van De Ligt ligt in Engeland'

door Bart Veenstra 3

Laatst geüpdatet

Voormalig Ajax-aanvaller Andy van der Meijde denkt dat Matthijs de Ligt uitermate geschikt is voor de Engelse Premier League. Dat vertelt de oud-buitenspeler in gesprek met TeleRadioStereo, waar hij ook al zijn advies uitsprak aan het adres van Justin Kluivert.

De Ligt heeft over belangstelling niet te klagen. Zo zouden FC Barcelona en Bayern München hem maar al te graag inlijven, terwijl vanuit Engeland onder meer Manchester City en Tottenham Hotspur geïnteresseerd zijn. 'Ik begrijp dat Tottenham hem in de gaten houdt. Zijn toekomst ligt denk ik ook in Engeland', wordt Van der Meijde geciteerd door Calciomercato.

Volgens Van der Meijde worden er in Amsterdam altijd grote talenten voortgebracht. 'Nu heb je weer De Ligt, voor wie Manchester City en manager Pep Guardiola natuurlijk ook in de markt zijn', legt de ex-Ajacied uit, waarna hij ook nog spreekt over Kasper Dolberg. 'Hij heeft een moeilijk seizoen gehad, mede door blessures. Maar hij heeft ongelooflijke kwaliteiten', blijft Van der Meijde positief gestemd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.